Втома, неначе трясовина
Потопельнику вірний дім
До самого, самого дна
Попід руку з тобою ходім
Попіл, наче лапатий сніг
Безпритульному келих вина
Впаде іншим таким до ніг
Та ходімо, ходім до дна
Дно, неначе лиха сторона
Тягне радо тебе й мене
До самого, самого дна
Там спочинемо, все мине.