Я тебе ніколи не забуду Романс офіцерів Рок-Опера "Юнона і Авось" : Микола Караченцов і Єлейна
караоке
https://www.youtube.com/watch?v=dwepdL1zMYg
Текст пісні :
Ти мене (насвітанні)удосвіта розбудиш
Проводити босою вийдеш
Ти мене не забудеш ніколи,
Ти мене не побачиш ніколи
Затуливши тебе від застуди
Я подумаю: "Боже всевишній"!
Я тебе не забуду ніколи
І вже не побачу ніколи
Не блимають, сльозяться від вітру
Безнадійнії карії вишні
Повертатися - погана прикмета
Я тебе ніколи не побачу
І гойднеться безглуздою височінню(виссю)
Пара фраз, що залетіли ізвідсіль :
"Я тебе ніколи не побачу
Я тебе ніколи не забуду"
Я тебе ніколи не побачу...
Я тебе ніколи не забуду.