Вчора Господь покликав в Рай до САду
Всіх Ангелів, яким життя Він дав.
Проводив з ними довго там Нараду,
В кінці наради Рішення прийняв.
Я теж в той день цю Постанову слухав,
В душі моїй точилася війна...
Бо те, що там почули мої вуха,
Я не хотів, щоб чула це ВОНА.
- Усі в свій час отримали ви Крила,
І всі ви носите звання СВЯТИЙ,
Але окремі з вас вже согрішили,
Тому Наказ сьогодні мій такий:
Тим, хто за спИною в мене грішили,
Дивились іноді у грішний бік,
Для тих я можу залишити Крила,
Але позбавлю СВЯТОСТІ навік.
Ті, хто СВЯТИМИ прагнуть залишитись,
І відчувати Благодать мою,
Здати на склад сьогодні власні крила
І жить зі мною тільки тут в Раю.
Нарада нас надвоє розділила,
І вибір був, скажу вам, не простий...
Я залишив в той день для себе КРИЛА,
І всі дізналися, я - не СВЯТИЙ...
#музыка