Одна… Така як ти лишень одна…
Мені не знати іншої утіхи,
Як радість розуміти, що нема
За тебе ліпшої, у цілім Божім світі,
Нема й не буде, тільки лишень ти,
Твоя усмішка, очі волошкові,
Життя прожити, поле перейти
З тобою мила, лиш з тобою хочу,
Щоб подих в подих і рука в руці,
Щоб поглядом у погляді ловити
Кохання промінь і щоб завжди міг
В своїх обіймах твої полонити,
Бо лиш одна, у серці ти одна
Й нехай летять, злітають миттю роки,
Та час жорстокий не розкрає нас,
Допоки в мене ти, у тебе я допоки…