Я пишаюся вами, сини. Перед Богом стаю на коліна.
Ой щаслива ж моя. Ой щаслива ж моя Україна!
Ой ревла, ой гула... чорна хмара гриміла.
Та синами своїми Україна її зупинила!
Я пишаюся вами, сини. Перед Богом стаю на коліна.
Хоч не всіх вберегли... хоч не всіх захистила Вкраїна.
У пекельнім вогні, у вогні тім горіли.
Щоб щасливо жили, щоб щасливо жили ми, хотіли!
Ой щаслива Вкраїна моя. Ой щаслива Вкраїна синами.
Сильні, мужні завжди, і відважні її захищали.
Ми не платимо... Ні! Бо не ми винуваті.
Землю рідну свою бережем, споконвіку ми нею багаті!
Я пишаюся вами, сини. Перед Богом стаю на коліна.
Бо щаслива моя, бо щаслива моя тут родина!
А любов у серцях - сила кожного сина.
Ой щаслива ж моя... ой щаслива ж моя Україна!
Перед вами схиляюсь, сини. Перед Богом стаю на коліна.
Бо щаслива моя, бо щаслива моя тут родина!
А любов у серцях - сила кожного сина. Прекрасно, оптимістично!