Драконів уявляють різними! дракони добрі і лихі.
Вони вигадані і реальні одночасно. Хтось з них живе на дальніх планетах, та більше все ж на землі. Різні на вигляд і колір, та у мене є свій Білий Дракон, можливо і ви з ним колись політаєте…
Пробач Драконе!
що був не обачний,
раніше тебе не помічав,
у кришталі силует, лик твій,
На покуті, ти так безмовно стояв.
Друже Драконе!
ширяв ти майже вічність
у забутті - на краю альфа-центаври
і знаю, тоді твоя драконяча гідність
вертала тебе щоразу у хмари.
Величний Драконе!
Можливо і нас на скрижалі
вписали врокаші добродії
за наші подвиги та перемоги вдалі,
згадай вдячності очі благії!
Білий Драконе!
Став ти героєм сивих казок
сокотячи біатеки та злато
і не знали королівства війн та поразок
лицарів перед тобою схилилось багато.
Знай Драконе!
Ярисвіт тебе не покинув
хоча опинились у різних епохах
до побратима він уже ринув
в далечінь, по незвіданих чертогах.