І ти і я - поет і поетеса.
І ти і я - вогонь ми і вода.
І ти і я ненавидимо стреси...
... моя й твоя на небі є зоря.
І ти і я краплини в океані,
і ми є не від’ємний механізм.
Одягнена в квітучому ти вбрані,
а я одягнений у ввесь твій оптимізм.
І ти і я нестримні буревії.
Ти є смерч а я є ураган.
І ти і я ми маємо власні мрії
Хоч інколи стаємо у капкан.
І ти і я заряди у повітрі
Яких з’єднає блискавка ударом...
ми також можемо бути у палітрі
де небо роздає веселки даром.
І ти і я ми випадкові люди,
ти звідти, а я звідси де-не-де,
ми можемо зустрітися усюди,
а можемо остатися ніде.
І ти і я блукаємо по планеті
шукаючи причини і мети,
хоча ми можемо бути на монеті
зображення сторін є я і ти.