А як проводиш ти свій день?
Куди ідеш? Чого бажаєш?
Чи відчуваєш теплоту очей,
Що дивляться у слід, а ти й не знаєш?
Чи заглядаєш у чуже вікно,
Коли стоїш чи їдеш серед міста?
Чи п,єш на самоті терпке вино?
А може кави аромат тобі донісся?
Що слухаєш, коли вже ніч з дощем?
Чи ти рахуєш зорі серед неба?
Коли всміхаєшся? Від чого в серці щем?
Що бачиш в снах як прокидатись треба?
Чи любиш осінь, листя на землі?
Чи теплий чай і фільми до півночі?
І що ти робиш, коли дні сумні?
І коли йти вперед уже не взмозі?
Чи ти шукаєш когось на шляху?
Аби не сам, аби за руку разом,
І чи розділиш ще оцю весну
І з тою, що біжить між часом..?