Твоє дитинство – молода весна, Далека юність – цвіт давно опалий, Кохання перше – полум’я костра, Розчарування – вуглики, в багатті Твої пориви – океанський шторм, Усі невдачі – то розбиті хвилі, Непевний успіх – усмішка немов, Фортуни-долі під крилом жар-птиці Прийдешня зрілість – мудрості вінок, Твої ж утрати – це розбита крига, Всі намагання – безупинний крок, Життя – ще непрочитаная книга…
ID: 733478 Рубрика: Поезія, Лірика дата надходження: 15.05.2017 00:10:29 © дата внесення змiн: 15.05.2017 00:10:29 автор: П.БЕРЕЗЕНЬ
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie