У кожного мама є одна,
Й одна Україна є в світі.
У серці, як вічна весна,
І вся у калиновім цвіті.
Це наша батьківська земля,
Це наша святиня від Бога.
На ній нам воля вже прийшла,
Й відкрилась в майбутнє дорога.
Про неї складають вірші,
Балади, поеми, романи,
Співають душевні пісні,
Бо Бог і любов завжди з нами.
На світі Вітчизна одна,
І кожний про це пам'ятає.
Вона, як і мати одна,
Що любить тебе і кохає.
Гойдала колиску твою,
Й молилась за долю до Бога,
Додала і сил у бою,
Коли була грізна тривога.
За неї і ти йшов би в бій,
Й готовий життям заплатити,
Бо вірний і серцем одній,
Й з одною тобі тільки жити.
Такі українці ми всі.
Ми діти козацького роду,
Що волю бажаєм землі,
Й всьому трудовому народу.