Я би попросив притупити трохи ваш сарказм, на рахунок "Слава Україні". І ваше "весьма неожиданно" мені до самої... Я ніколи не був прибічником влади... а особливо сьогоднішньої... Цей вірш, ще з 2014р. і вже тоді, було ясно, що підерасів змінили ще більші підераси... І я б попросив вас, більше без тупорилих коментарів під моїми файлами, а то "чорний список", бо мені вже надоїло вичитувати ваш маразм. Україна була. Є. І Буде... А ось вам моє звичне "Слава Україні! Героям Слава! Слава Нації! Смерть ворогам!"