Все буде як буде, все буде як треба...
Я часто молюся - звертаюсь до неба,
Прошу допомоги, поради та сили,
А ще прошу віри, надії та миру.
Дай, Боже, нам жити без сліз, та без горя,
Щоб серце й душа не щеміли від болю.
Щоб діти й онуки у мирі зростали,
В полях пшениці золотисті буяли.
Щоб мати діждалася сина до дому,
Щоб більше ніколи не стріляли по ньому,
А там де бої - колосились жита,
Щоб в мирі жила УКРАЇНА СВЯТА.
Дай, Боже. Вкраїні розправити плечі,
Щоб завжди ми чули клекіт лелечий,
Щоб мальви й калина росли під вікном,
Щоб сонце своїм зігрівало теплом.
Щоб зорі світліші, щоб небо ясне,
Щоб ми цінували свуій труд і себе.
Щоб жили у злагоді, мирі, достатку.
МОЯ УКРАЇНО - ЛЮБЛЮ ТЕБЕ... крапка.
27..07.17