Де вітри пасуть вгорі простори
І гуляють хвилі на морях,
Де синіють, височіють гори,
Лине пісня, пісня вівчара.
Приспів.
То моя, моя все Україна,
На землі де другий Божий рай,
Там верба, тополя і калина
На собі тримають небокрай.
Де жита морями розлилися
І неспокій у полях гуля,
Там тумани сиві розляглися,
Українська то свята земля.
Приспів.
То моя, моя все Україна,
На землі де другий Божий рай,
Там верба, тополя і калина
На собі тримають небокрай.
19.10.2015.
Ганна Верес (Демиденко).
Ганночко, а може в приспіві замість "моя все" щось гарніше написати? "То моя прекрасна Україна" , чи "То моя колиска Україна", або щось інше. Вам, як автору, видніше, а я тільки порадила... Тільки не ображайтесь... З Повагою...