Ти пішов
Залишилась лиш тінь на стінах
Що ходить тепер за мною постійно
І вірші для мене пише
Ти пішов
Та залишились твої строфи
Я скучила вже зовсім не трохи
Засів у душі десь глибше
Ти пішов
Не лишив по собі і сліду
Ти збрехав "Я до тебе приїду"
А я чекаю і досі
Ти пішов
Залишивши легкий аромат
А то зовсім не той результат
Повірити далі не в змозі
Ти пішов
І лиш дим від твоєї цигарки
Й передбачення старої циганки
Нагадують ще про тебе
Ти пішов
Залишив недописані вірші
Знай що без них мені таки гірше
Шукай мене в глибинах неба