Сильно хочу я літати,
До неба руки простягаю,
Частенько Бога я благаю.
Але набридло вже благати.
Завжди хотіла навчитися літати,
Щоб полетіти над рідною землею,
Батьківщину з новим днем привітати
Та порозмовляти з нею.
Й полетіти над річками,
Над степом, лісом і горами,
Над Дніпром і над столицею,
І над урядом, і над дзвіницею.
Так, вже літала я на літаках
І бачила різні краєвиди.
Але моя мрія жива
І завжди вона буде жити!