Прекрасне те, що душу зігріває,
Що змушує забутись і підти,
В той край, де ніхто не забуває
Про плинність часу і про доброту душі.
Прекрасне те, що може надихати
Окрилювати і давати сили знов.
Прекрасне те, що можем ми кохати
Не ставлячи собі й коханому умов.
́́
Прекрасно зранку прокидатись
В обіймах таких теплих, рідних рук,
І з обережністю і ніжністю торкатись,
Говорить "люблю" так, щоб не сполохав звук.
Прекрасно, коли чуєш його подих
У себе на тонких вустах,
Помічаєш цей спокійний погляд
І бачиш ти любов в його очах.
Так, це все прекрасно, знаю,
Тепер у мене смуга щастя у житті,
Це тому, що я тебе кохаю
І є відчуття метеликів в душі.