Перетерпи
Мовчать блакитні стіни
Війна навколо та ти поспи
Тобі вставати знов на міни
Не бійся - перетерпи
Тобі знову слова рахувати
Зводити рядки у почуття
Щастя своїми ж руками кувати
Поки біжить невпинне життя
Завтра та сама війна
Пробачення такі нервові
Мов краплі твого мигдального вина
Що кожного дня гуляли по крові
Забери моє небо
Забери мене до себе
Я жить страюся для тебе
Надіюся я тобі насправді треба
Зверни з дороги, спи
Зруйнуй мої кордони, перетерпи