Це було давно у одному селі,
Ще музи́ка грала без дро́тів,
Скрипка і цимбали, і бубон бубнів,
Бахурі висіли на плоті.
А на ранок знову накрили столи,
Та пропав кудись цимбаліста,
Але, щоб музики троїсті були,
Взяли ще одного бубніста.
ПРИСПІВ:
Бо найліпша музи́ка – то два бубни і скрипка,
Як уріже музика, то ніхто не всидить,
Бо найліпша музика – то два бубни і скрипка,
Бо найліпша музика, та, котра не мовчить.
На весіллю му́зика – діло святе,
Дуже хлопці переживали,
Що господар скаже і гості на те,
Що такі музики їм грали.
Бавилось весілля, гуділо село,
Але все боялись музики,
Бо потроху діло до вечора йшло,
Не дай Бог, нап’ється ще й скрипка.
А господар хлопців пізніше хвалив:
«Дуже була файна музи́ка!»,
А потім ще довго усім говорив:
«Нащо їм була тая скрипка?»
1.02.2008
Пісня "ДВА БУБНИ"
https://www.youtube.com/watch?v=JUYfkQE0u7M