Купався місяць в чистих росах,
Навшпиньки дощик підступав.
Ми загубилися в трьох соснах
Й ніхто нікого не шукав.
Минулі спогади в тумані,
В ілюзіях крилатих мрій.
Твій образ, як міраж в савані,
В уяві збудженій моїй.
В минулому десь бродить вечір,
Твій погляд мокне під дощем,
І дотик лагідний за плечі,
І почуттів солодкий щем.
Я вдячний Богові за долю,
За ту благословенну мить,
Що спалахнула наді мною
І досі в пам’яті горить.