Минають дні, минуть й роки...
Та не забуду мить, коли зустрівся ти!
Красиво так все починалось
Для нас дружбою це називалось!
І вже давно ми перейшли межу,
Ось про кохання я тобі пишу...
Так хочеться з тобою завжди поруч бути!
Твій погляд, поцілунок- нізащо не забути.
І іноді ввісні тебе я обіймаю,
І ввечері, і вранці щоразу промовляю:
"Боже, якби ти знав, як сильно я його кохаю!"
І знову зустрічі з тобою уникаю...
Долею, мабуть, нам не судилось разом бути.
Чому ж так важко- не можу я збагнути.
І так не хочеться тебе втрачати
Знаю, буду все тобі прощати.
Прошу і ти мене прости-
За все прости і відпусти...
Тобі я болю не хочу завдавати
Щасливого життя я хочу побажати!