Дозволь мені скронями ловити
Сонячних зайчиків, що на стінах, на стелі
Танцюють. Не дай сльози лити,
Бо ж сльози давно мене не лікують.
Дозволь мені станцювати
Серед сонячних зайчиків. На квітах шпалер
З ними буду я грати.
Грати музику, що недоступна тепер.
Дозволь слухати, бринить як світанок
І як зайчики сонячні скачуть по стелі
Із спаплюжених невблаганним часом марок,
Що прибули сюди на листах із Делі.
Дозволь і мені стати зайчиком жовтим,
Що щоранку тебе будить зі сну,
Зазираючи в очі. Зайчиком сонним,
Що щоранку варить тобі каву міцну.