Повідай світу таємницю,
Розкажи, що знаєш, лише й тільки... Ти...
І всі слова немов дрібницю -
Ти, позбирай докупи... Та їх, склади....
Повідай людям, Ти - зізнання,
Що він змінився й далеко... Вже не той...
Що всі його, переконання -
Відійшли в минулу еру... У канзой...
Ти, розкажи їм все - дослівно
І повідай те, що він казав... Колись...
Тобі, відверто і наївно -
З часом зраджені, слова... Як дощ... Лились...
Перефарбуй, невдалу спробу -
Відредагуй у чорне... Білі, всі листи...
Життя на кожнім ставить пробу
Й дає хреста - спогадів тягар... Нести...