У ласкавім промінні світанку,
Просинається вкотре вже день,
Щоб подій принести вишиванку,
Заспівати нових вже пісень
Про чудову мою Україну,
Про красоти безмежні її,
Як любити по-справжьому вміє,
Не втрачаючи духу в борні
Заспіває про сивії гори,
Про безкрайність широких степів,
Не забуде згадати і море,
Що не знає своїх берегів
Прозвучить там мелодія вітру,
Хвиля вдарить протяжно й собі,
А у шумі предвічного лісу,
Не змовкатиме трель солов'їв
Серед втіхи коханої мами,
Серед радості наших дітей,
У ласкавім промінні світанку,
Просинається вкотре вже день...