Ти ідеш по дорозі босий,
а вітер ніжно пестить коси.
І навкруги одна свобода
Ця чистота-тобі дарунок Бога.
Так легко мріяти і жити,
Це почуття ти згоден пожиттєво пити
не випити б його до дна
Ти набираєш повні груди
І більше зла в тобі не буде.
Прозоре джерело зявляється десь всередині
малесенькі мурашечки пробіглися по спині.
Шалене відчуття свободи ллється їз грудей
А на душі блаженство, тисячі ідей.
Твоя очищена свідомість лине у політ
Щоб пізнавати цей такий незнаний світ