Для вас, здається, й старості нема,
Ви молода нівроку і вродлива,
Швидка на слово, трішечки примхлива,
Розмінюєте роки легкома.
Не поступаються ясним нічним зіркам
Очей грайливих променисті зорі.
Хто з вами поруч - ніби човен в морі,
Непогамовним відданий вітрам.
Дозріло все і в долі, і в саду,
Зріднилися красиве і корисне,
А над Дніпром неповний місяць висне
І в серце ронить думку молоду.
Скінчило літо днів завітних лік,
Хай повен буде ваш жіночий вік!