Дякую, що породила!
Доле моя, барвінкова,
Пісне моя, легкокрила,
Радість, така веселкова,
Тішусь твоєю красою,
Ніжусь, чаруюсь тобою,
В травах духмяного літа,
В запахах цвіту весною
Та обіймаючи небо,
Горнусь до твого проміння,
Земле... Моя мила земле,
Спадщина моя й коріння,
В тобі уся наша сила,
Дух до наснаги й завзяття,
Скільки героїв зростила
Та схоронила їх... Браття!
Де віднайти зможем іншу,
Ліпшу знайти де, ріднішу?
Ні, не буде Батьківщини
Іншої за Україну..!
Тут наші гори та ріки,
Тут у степах віє вітер
Волі козацького роду,
Хай же зростають і діти...
Боже... Помилуй нас, Боже!
Доле моя, барвінкова,
Пісне моя, легкокрила,
Радість, така веселкова,
Дякую, що породила!
ID:
804280
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 24.08.2018 16:08:17
© дата внесення змiн: 24.08.2018 16:08:17
автор: П.БЕРЕЗЕНЬ
Вкажіть причину вашої скарги
|