Хотіти його - це найбільше бажання,
яке побороти у собі не змогла,
не є це любов і не справжнє кохання,
це є - похіть згоріти у ньому до тла.
Хотіти всього́, володіть без останку,
бажати того́, що не захочеш ні з ким,
загоратись, згасати й знову до ранку
бути поруч, бути в ньому, буть лише з ним.
Це оголена правда про буйні хотіння,
про шалену нестримність і вир почуттів,
що хтось називає порочним сплетінням,
а для когось - то просто хтось щось захотів.
Я бажала його, нас в напрузі трима́ло,
ми хотіли багато, хотіли всього́,
нам ввесь час було одне одного мало,
і щоразу хотілось взаємно цього́.
Ми кохались без слів і зайвих пояснень,
нам не треба було говорить ні про що,
наші рухи були зухвалі, пристра́сні,
так ми довго жили і живем поки що...