- Наступають холодні дні, в ранці туман і холодно аж до запарів!
- Вже пролетіли ті дні і місяці, теплої пори, так швидко що і не встигаєш звикнути!
- Ранок пізній і холодний, лінь з дому в справах виходити!
- Прийшла осінь і жовтими листями, стежка до мого дому встелена!
- Дерава скелетні і суха трава, красу встрачають, на зимній період переходять!
- Високо в небесах літні птахи кружляють, на зимній період в теплі краї, відлітають!
- День стає коротшим і сонечко мало нас зігріває, довга ніч, на сон закликає!
- Клімат і повітря холодними стають, подих легкий і свіжий, легені наповнює!
- Прощавай тепле літо, із нетерпінням, на наступний рік, тебе, всі ми чекаємо!
- Хай пощастить в наступному році, всім нам, під теплим небом, із тобою час проводити!
- До нас осінь прийшла і незабаром прийде холодна зима!