Ти знаєш, що таке любов?
Ти знаєш, що таке кохання?
Коли пульсує в венах кров,
І прокидається бажання!
Любов - це серця стук вночі,
Що ллє струмки надії,
Це бездоганна далечінь,
Що творить наші мрії!
Любов - це сонце навесні,
Це шум дерев в садочку,
Це звуки серця позивні,
Що рвуть твою сорочку.
Любов - це пташка в небесах,
Що лине попід зорі,
Це твоя думка, що як птах,
Висоти переборе.
Любов - це річка, що кипить,
Це місяць, що співає,
Це неймовірна щастя мить,
Що душу зігріває.
Любов - це пісня золота,
Що ллється понад гаєм,
Ця пісня щира і свята,
Її душа співає!
Любов - це промінь, що зорить,
Це голуб, що воркоче,
Це бук, що листям шелестить,
Це чисті твої очі...
Любов - це зорі у вікні,
Що з Місяцем в коханні,
Це сонячні, безхмарні дні,
Що прокидають зрання.
Любов - це щастя, що струмить
З душі твоєї вгору,
Це серце, що в грудях горить,
Це насолоди море!
Тож підкорися почуттям,
Із серцем не змагайся,
Ввійди в любові світлий храм!
Скоріше закохайся!
ID:
817092
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 11.12.2018 01:51:16
© дата внесення змiн: 11.12.2018 01:51:16
автор: Володимир Мілянчук
Вкажіть причину вашої скарги
|