З регіонів Придністровських
Весь гламурний і крутий
Прилетів орел солодкий
України «Спас святий».
Звідки лоск, гламурна крутість,
Що сприйняв від батька син?
- Важні хитрість, спритність, крутість,
Щоб добратись до вершин.
Дочекатися жар – птиці,
Ухопити чудо – шанс,
Дотягнутись до столиці,
Не впустити зірки час.
Наплести лапші на вуха,
Обіцяти чудо – рай.
І війні з московським духом
Швидко положити край -.
І повірили лохасті щ
В чудо – юда дивосвіт.
Тож хапужні злі напасті
Не минають стільки літ!
Всім баригам – до корита.
Все уміле – геть на дно.
А голодним і неситим
Привідкрили в світ вікно.
І тепер нам знов торочать:
- Тільки з нами буде мир –
Іншим всім біду пророчать
Наш найкращий поводир -.
Дійсно поводир чимало
Завершив хороших справ,
Прихопив майна і слави,
А про лохів й не згадав.
Тож байдужим і фанатам,
Як прийде прозріння час,
Не завадить пригадати
Чим він ощасливив й вас.
2019