Широко горенько стелиться
Йому одні імена
Стелить холодна метелиця
Серце бліде замерза
Хай дочекається сяючих
Втомлених рідних очей
Хай не сумує скучаючи
Вийме з орбіт склад речей
Мовить проказниця струмом мов
В жилах наладить зв'язки
М'яза твоя чортикамерна
Руки твої - гілочки
Думав встигаю, гадав же жде
Жаль прогадав.. Не чека.
Лізе з грудей чортикамерне
Біль невгамовна, гливка.
Скілько ж не вірити треба вам...
Скільки граблі чолом бить
Серце моє чортикамерне
Жаль не алмаз, не граніт
Скільки каратися долею
Долі одні імена
Серце моє чорти в камерах
Мозок - міцні стремена.