Хіба є щось нового під сонцем?
Все було вже й давно уже сталось
І здається, що все, що ти хочеш,
Так завзято та сильно бажаєш,
Приховалось, у твоїх долонях,
Лиш відкрий їх, в молитві до неба
І нарешті почуєш той голос,
Божий голос, а більше й не треба...
Не для тебе всі царські хороми,
Не тобі скрині злата та срібла,
Тільки праця й спочинок від втоми,
Тільки радість плодів свого діла,
Та любов... Так, любов твоїх близьких!
Що, скажи, ще потрібно для щастя?
Не шукай щось нове, озирнися,
Все було вже й давно уже сталось...