Тим, хто не зрадив Україні!
Слова подяки, та уклін.
Хто серцем,волею єдині,
звучить у небі передзвін.
Тим, хто діяннями до краю,
свободу, душу положив,
і незважаючи на зради,
її собою оживив!
Хто не відрікся від стежинки,
яка, мов жовті колоски,
"МИ" - наша мати, донька, жінка!
Сини, батьки, всім - оплески!
Тим, хто не зрадив - Україні!
Хто відрізнявся, від раба,
цивлізації людини!
Життя, постійно боротьба.
Де є любов - тієї хати,
де народився ти і ріс,
тебе чекає завжди мати...
Свідомістю, ти там приріс...
ТИМ, ХТО НЕ ЗРАДИВ - УКРАЇНІ!
СЛОВА ПОДЯКИ ТА УКЛІН!
ХТО СЕРЦЕМ, ВОЛЕЮ ЄДИНІ.
ЗВУЧИТЬ У НЕБІ ПЕРЕДЗВІН!!!