Це не просто тихий звук,
А неначе серця стук...
Він пробуджує, гукає
Бува просто колисає.
Так люблю шалені звуки:
Лікувальнії сполуки!
Одну взяв, і вмить забув,
Тьмяне бачив, тьмяне чув.
Весь музичний спектр
Наче теплий светр.
Для моїх обмерзлих вух,
Як малесенький кожух…
В цих чудових нотах,
Золотих акордах,
Мов у ковдрі потону.
Буду мріять, не засну.
Уявлятиму простори,
Кришталевії мінори,
І їх ніжний трепіт
Як тужливий шепіт.