Так особливо Хочеться тепла,
Коли надворі осінь вечорова,
Щоб гріло не згораючи дотла,
Те що в житті опора і основа.
Так необхідно щоб гарячий чай
У синій чашці з надписом "Одеса",
Закутатись в стару пухову шаль
І прочитати казку про принцесу,
Знайому ще бабусиних часів,
До щему в серці милу і наївну.
Щоб на плече ти голову схилив
І вкотре про любов сказав безслівно.
Щоб знати, що все добре у дітей
Війна скінчилась і удома друзі,
Вогонь же ніс не дарма Прометей,
Освічуючи темряву в окрузі.
(с) Надія Семена