ВІРА
Свічу сьогодні запалю за віру,
Що стеле нам шляхи за горизонти,
Збирає дрібні зернята по миру
Добра і незрадливої турботи.
Свіча не згасне і зорею стане,
Над світом метушливим стане Віра,
Щоб після бою нам загоїть рани,
Щоб хліб вродив і зазвучала ліра.
НАДІЯ
Струну на лірі трону для Надії,
Злетить як птаха звук в небесні шати,
Здійснити мрії з нею я зумію,
З надією сама душа крилата!
Окріпне пісня золотої ліри,
На кожній ноті і на кожнім слові,
І не придумав іншої Бог міри,
Щоб зміряти галактику Любові.
ЛЮБОВ
Зігріє, посміхнеться і пригорне,
Любов бальзамом вилікує серце
Для всіх сердець вона земля і сонце,
Життєве море з чистого джерельця.
Можливе щастя лиш із нею в світі,
Любов - - майбутнє що росте і зріє,
Роки й сторіччя людством пережиті,
Збережені у вірі і надії.
(С) Надія Семена