Болить душа за Україну,
Мені не страшно, я - боюся.
Я з вами, я вас не покину
За нас, за неї помолюся.
Болить душа за Україну,
О, люди що це з вами? Що?
Ви ж будували Батьківщину,
Тепер вбиваєте, нащо?
Болить душа за Україну,
За вщент розтрощений майдан.
За кожного хто там загинув,
За наш - Небесний талісман.
Болить душа за Україну,
Чого іще мені чекать?
Поглянь навкруг самі руїни,
Усе в скорботі, у вінках...
Болить душа за Україну,
Та не зламати цей народ.
Живий допоки, не загине
Останній в світі партіот.
Балить душа за Україну,
Її ще слава прогримить.
Відродиться, кайдани скине,
І вільно буде далі жить!
Вересень, 2016 рік.