Давайте підіймати очі,
Хоча б подивимось навкруг.
Та привітайся з незнайомим,
Для когось щастя може друг!?)
Давайте, подивіться в очі,
Так просто в очі, навмання.
А може погляд твій привабить
Кохання усього життя!?)
Давайте, сором весь відпустим
У заклинаючі світи.
Для когось погляд, це так пусто,
А іншим привід для журби?)
Чому? Бо ми не знаєм правди,
Шукаєм відповіді: хто?
Чому? Себе не впізнаємо,
І знов спускаємось в багно.
Ти не відводь очей, навпроти
Також людина що живе.
Давайте підіймати очі
І розуміти хто ми є!
11.01.2020