Де оця реформа ждана
В нашій медицині?
(курва ваша мать засрана…)
Де гроші людині?
А кричали, розпинались –
Ось-ось вступить в силу…
А насправді – обісрались…
Хтось все ставить вила.
Чом не йдуть за нами гроші,
Де лікують хворих?
Скажіть, панство прихороше,
Чи ще поговорим?!
Скільки можна нас дурити
Й гнати мульку в люди…
За такеє тре судити
І так тут не буде.
За два тижні двадцять тисяч
Зжер інсульт, як сало,
В тої тітоньки Марисі
Іще було мало…
Добре ми усеньким кодлом
Скинулись, хто скільки…
Бо ми – люди, а не бидло,
Що з любов’ю тільки.
Потім дали ще на лапу
Лікарю – хапузі,
Бо дорожня його мапа
В пиці й круглім пузі.
Щодо цін у їх аптеках
Вищої наруги…
Аж у серце колька штрика
Від тої напруги.
Ніхто навіть і не гляне,
Як грошей немає.
Отаке життя краяни
Й тому вимираєм.
І усе це як навмисно
Роблять оті свині.
Буде все нам, як рак свисне…
Слава Україні!
19.03.19 р.
Прийдуть нові вибори
Знов будуть кричати.
А люди довірливі
Підуть обирати.
Обирати та чекати,
А затим страждати,
Нема бідному де дітись
Тільки в гроб лягати