НЕ БУВАЄ
У Всесвіті неначе вирізали дольку...
І в цьому прорізі явилась рідна мати!
Через тонкі шари світів, через прослойки:
Прийшла мене зціляти й рятувати.
Явилася спокійна і велична...
У образі своєму, як святая...
Пробач, мені, що я тривожу встрічно...
Із витоків кармічних - доленька такая.
Спасибі , мамо, з того світу - знаєш!
Любов твоя і ласка - зігріває.
Зв'язок між нами кровний і вселенський...
Сильнішого, ймовірно, не буває!
11.09.2019р.