Ніколи ви Вкраїну не любили,
І зовсім вам вона не рідна мати, -
Ви слід у слід з фашистами ходили,
Коли прийшли ті звірі нас вбивати.
Вам все одно хто головний над вами,
І хто платити буде гроші вам
За те, щоб одне одного ми власними руками
Назло душили клятим москалям.
Людей буває легко обманути,
Навіяти їм безкінечний страх…
І як тепер країні моїй бути,
Коли все добре тільки на словах?
Ніхто до вас не мав в країні діла,
По-своєму вас жити не привчав,
Чого ж ви нас навчити захотіли
Любити ваш бандерівський устав?
Не дай нам, Боже, доленьки такої,
Де влада вся дістанеться лиш вам,
Бо нас усіх зженуть ваші герої
У вічне рабство вашим хазяям!
13.03.2020