на автомобілі
біль
в'їжджає
у ціль
кілометри
бавляться з нами
поламаними мостами
перекриті шляхи
хитро розміщені ями
біда бо усі
довкола сліпі
так шо ж ти
стань інженером
робітником на всі руки
1."Померти від скуки
2."Померти від скуки"
3."Померти від скуки"
- спам
в хлам
завтра?
сьогодні?
дні
забирають життя
хоча
це ж абсурд
урядом підкреслено Праця
і тобі
і тобі
і усім
буде цяця
та за це хоч поставте знаки
"Обережно! Виїзд автомобіля,
себе вартує звідси забрати"
поремонтуйте мости
засипте всі ями
бо ж неохоче обходити життя
пустими полями