І про любов, і про кохання, й про розлуку...
Чим світ живе, про те пишу і я.
Про те, як все життя ідуть за руку,
Й про те, що зраджують і, мало, не щодня.
Про теплий дощ і про холодну зливу,
Про біль і сум, про радість і печаль,
Про те, як на весні цвіте калина
І як зима розвішує вуаль.
Про все, що на душі і що у серці,
Про те, що відчуваю і люблю,
Про очі відображені в люстерці,
Про вранішню й вечірнюю зорю.
Про те, що можу і про те, що мушу,
Про мрії і про те, що на яву...
Про почуття і про безсмертну душу
І дякую за те, що я живу.