Чи я "вона" не можем розібрати,
Вона робить землю в полігон.
Через її країна приречена страждати,
Через її померлих більше ніж мільйон!
Злість ламає все довкола,
Ворожнеча палить все живе.
Мир для всіх ще був учора,
Та ця війна уже так просто не мине!
Хіба земля яка війною брудна,
Очистить кров не винних юнаків?
Чи та земля, ще буде дружна?
Чи загоїть рани близьких та батьків?
І скільки, ще здригнутись будуть хмари?
І скільки, ще проллється сліз та крові?
Хоч за мир усі моляться у храмі,
Та за мир мають дбати у верховній раді!