"Упокой, Господи..."
Вічная пам'ять
Полеглим за волю,
За Україну,
Свобідну і сильну
Слава героям,
Які боронили
Дні безтурботні
Та сни найсолодші.
"... в Твоїх світлих оселях..."
Потом і кров'ю
Засіяли щедро
І освятили
Зґвалтовану землю.
"...покрий білими ризами Твого викуплення..."
Слізьми матерів
Й зсиротілих дітей
Гірчать паляниці
І хліб український.
"Немає любові вищої..."
Любити цю землю
До глибини окопів,
В яких бронею стали,
До глибини могил,
В яких навік спочили,
До висоти жит, що зійшли
Й вродили,
Й осипалися на груди вам,
До небесної височіні,
Що відлунювала
"Слава Україні!"
"...хто душу положить за друзів..."
Уклін вам доземний!