Одинáдцять розділів позаду...
Був нелегким рік двадцятий цей.
Може, грудень доведе до лáду,
Все, що недоладне у людей.
Хто шукає - хай знайде роботу,
Хто сумує - втіху відшука.
Може, і не зникнуть всі турботи,
Але заспокоїться душа.
Кожен з нас, дорослий чи дитина,
Старець сивий чи в'юнкий юнак
Від зими чомусь чекає дива,
Хочеться, щоб все постало так.
Видужали всі, хто хорували,
Всі самотні - долю віднайшли.
Щоб хороші вісті прибували,
Щоб погані в вічність відійшли.
За вікном - день осені останній.
Завтра вже - морози і сніги.
Збережіть в душі зимову тайну,
Обійміть, хто серцю дорогий.
30.11.2020