Перед дзеркалами ми можемо лише мовчати назавжди
наче з остраху, щоб іронічно говорити про інших
за все життя ми приречені на власний Сибір у тьмяному світлі та тривозі
ми хочемо кричати всьому світу, що ми з потрійними брусками у вікні
і що дзеркала - це лише обман старих некомпетентних ангелів
але ми не можемо кричати дзеркалу і обличчю
відчуття під нігтями і у всіх м’язових тканинах
кровопролиття в пустелі Сахара
тому слова не дивують нас до чи після
які в'януть від надлишкової солі в гортані, посилюючись від болю в п’ять пальців
Я вас прошу, цей біль в основному є необхідністю існування тіла
або радість кропиви біля огорожі чи виведення оси
і якби ми знали правду про жорстокість пальця
ми могли б піти в пекло
де-небуть
прямо у вогонь
але перш за все я прошу вас відрізнити іскру від вогню
іскра - це переддень пекла
в якому ви чекаєте і чекаєте або мовчите
байдуже