Змінились люди, наче пам'ять стерло
Навкруги лише буденна метушня
Підірвано, поранено, померло...
Новина' то ж є вчорашня... Не стара
Чому пам'ять в нас така коротка ?
Чому забули ми плач тих матерів,
Життя синів яких урвалося мов нитка....
Невже пробачимо за це тих упирів ?
Невже назвемо знову їх братами?
І буде'мо говорить на "язику"?
О, не чинімо цього, бо будем рабами
Вічними проклятому чортівському кремлю ..
Не забуваймо, що у нас війна!
Не пробачаймо вбивць свого народу!
Безцінна віддана уже ціна
За Україну, мову і свободу....
05.02.2021 р