Не чекай уже на прихід моєї весни,
Уже не час промовляти слова кохання,
Зимові спогади якщо хочеш – то збережи,
Для тебе стали вони вже вічним чеканням..
Не чекай уже на прихід моєї весни,
моє сонце більше тебе не зігріє,
І у снах мою руку ти вже не тримай – відпусти,
Я для тебе розтанула невловимою мрією..
Я чекатиму квітів, і сонця, що сходить для мене завжди,
І можливо у сни ще тебе я свої запрошу,
Та уже не чекай на прихід моєї весни,
Лиш погляд отой я на згадку собі залишу!