Щастя мить заримована в кучері хмар,
В ефемерні лелітки в куточках очей,
В одурманливий пáхощ весняний і чар,
В чорторийну глибокість липневих ночей.
На пелюстках півоній і дримбах вітрів,
На оргáнах дощів і мовчанні для двох
Гра аматорські твори й відомих майстрів
Щастя, плинне й тремке. Бог. Пролог. Епілог.